Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه سلامت دختران و زنان برای نخستین بار در سطح کشور در تبریز راه‌اندازی شد. ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محسن ارشدزاده ظهر امروز در آئین افتتاح نخستین خانه سلامت دختران و زنان کشور در تبریز اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی خانه سلامت دختران و زنان با عنوان مرکز ندای مهر تبریز، رفع مشکلات و تنش‌های اجتماعی دختران جوان و زنان دارای مشکلات خانوادگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی جلوگیری از تنش‌های روحی و حادتر شدن مشکلات دختران و زنان را از دیگر اهداف این مرکز دانست، افزود: پذیرش در خانه سلامت دختران و زنان تبریز به‌صورت خود معرف، اورژانس اجتماعی، نیروی انتظامی و مراجع قضایی خواهد بود.

وی بابیان اینکه اگر لازم به اقامت معرفی‌شدگان در این مرکز باشد زنان و دختران معرفی‌شده به خانه امن منتقل خواهند شد، ادامه داد: ساعت کاری مرکز ندای مهر تبریز هر روز 8 ساعت خواهد بود و با توجه به این‌که این مرکز توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شود ولی برخی خدمات با حمایت‌های سازمان بهزیستی و خیرین در این مرکز به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

ارشدزاده با ابراز خرسندی از کنترل آسیب‌های اجتماعی در استان آذربایجان شرقی، گفت: خوشبختانه با اقدامات و فعالیت‌هایی که بهزیستی آذربایجان شرقی در زمینه آسیب‌های اجتماعی انجام داده توانسته‌ایم آسیب‌های اجتماعی را در این استان کنترل کنیم.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی از تمامی طرح‌های نو و خلاقانه در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی استقبال می‌کند.

به گزارش تسنیم خانه سلامت دختران و زنان تبریز که برای نخستین بار در کشور افتتاح شد با هزینه‌ای بالغ‌بر 500 میلیون ریال توسط بخش خصوصی و با حمایت‌های بهزیستی استان و خیرین راه‌اندازی شده است.

انتهای پیام/ح

R7887/P1357/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۶۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • ماما؛ نخستین همراه لحظه‌های شوق‌انگیز زیستن
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند