Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:30:45 GMT

وجود ۱۸ مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در ایران

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۶۰۳۱

وجود ۱۸ مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در ایران

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل گفت: با توجه به بدنه بسیار قوی جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌ دانش و تحقیقات نظام سلامت، ۱۸ مرکز از مجموع ۳۰ مرکز در کل منطقه‌ی مدینترانه شرقی، به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت تعیین شده‌ است.

به گزارش ایسنا، محسن اسدی لاری در آیین انتصاب مجدد مرکز ملی مدیریت سلامت به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در تبریز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعیین مراکز همکار در کشورهای مختلف، یکی از اقدامات سازمان جهانی بهداشت بوده و هر کشوری نمی‌تواند جواز ورود به این حوزه را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: سازمان جهانی بهداشت همکاری‌ بسیار خوبی با منطقه‌ی مدینترانه‌ شرقی و کشور ما به خصوص در زمینه نظام سلامت داشته و این همکاری پس از شروع طرح تحول سلامت در سال ۹۳، بیشتر شده است.  

وی در ادامه، مرکز ملی مدیریت سلامت تبریز را یکی از مجموعه‌ها با عملکرد بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به عملکرد مناسب این مجموعه، امروز شاهد انتصاب مجدد آن به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت هستیم و این رویداد می‌تواند آینده‌ خوبی را برای این مرکز رقم بزند.

اسدی لاری در ادامه از حضور ۲۵ نفر از مدیران ارشد کشورهای عراق و افغانستان در کارگاه تربیت مربی و مراقبت بیمارستانی در تبریز خبر داد و افزود: با همکاری معاونت توسعه و درمان وزارت بهداشت، همه مدیران ۶۰۰ بیمارستان دولتی کشور با هدف ارتقاء فعالیت‌های بیمارستانی، به مدت دو سال، تحت آموزش‌های مدیریت بیمارستانی قرار گرفته‌اند و برنامه‌ها برای عمل در سطح کشورهای منطقه و فرامنطقه است.  

وی اضافه کرد: برنامه تربیت مربیان بیمارستانی (TOT) شامل هفت ماژول از جمله حوزه‌ حاکمیت، بیمارستانی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت اطلاعات، زنجیره کیفیت و ایمنی بوده و افراد شرکت کننده در این کارگاه‌ها، تنها در یکی از این ماژول‌ها تحت تعلیم قرار گرفته و در نقش یک مربی در سطح کشور خودشان فعالیت می‌کنند، تلاش‌ها بر این است تا شرکت کنندگان در این کارگاه‌ها، توانایی لازم برای ارائه‌ی آموزش‌ها و محتوای برنامه را کسب کنند.  

قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین‌الملل در پایان با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت هم راستا با سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد: کنترل و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله این اقدامات بوده و با توجه به چهلمین سالگرد راه‌اندازی نظام ارایه مراقبت‌های اولیه سلامت در دنیا، کشور ما نیز در این زمینه اقدامات خوبی را انجام داده است.  

آیین انتصاب مجدد مرکز ملی مدیریت سلامت تبریز به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدینترانه شرقی برگزار شد و حکم این انتصاب توسط کریستف هاملمان - نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعطا شد.  

همزمان با این مراسم، کارگاه تربیت مربی، مراقبت و مدیریت بیمارستانی با حضور مدیرانی از کشورهای افغانستان و عراق نیز به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا،   کریستف هاملمان - نماینده سازمان جهانی بهداشت در آیین انتصاب مجدد مرکز ملی مدیریت سلامت به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت در تبریز در جمع خبرنگاران گفت: وجود پتانسیل‌های بالا در مرکز ملی مدیریت سلامت تبریز و سابقه همکاری چهار ساله با این مجموعه یکی از علل اصلی انتخاب مجدد آن به عنوان مرکز همکار است.  

وی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی تبریز را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در بازدیدی که از برخی مراکز این دانشگاه داشتم، مرکز ترافیک دانشگاه را حرفه‌ای و سیستماتیک دیدم، توجه به مسایل بهداشتی حاشیه شهرها، انگیزه‌ بالای کادر دانشگاه از دیگر مسایلی بود که توجهم را جلب کرد.  

وی در پایان تاکید کرد: همکاری مرکز مدیریت سلامت تبریز با ما باید به گونه‌ای باشد که بتوان پس از پایان چهار سال، مجددا به همکاری ادامه داد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سازمان جهانی بهداشت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت

عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواهان واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در این سازمان به این گروه و اعاده عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شد.

حنفی همچنین خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

«حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: مسئله بهداشت غیرسیاسی است و در اولویت‌های این سازمان قرار دارد.

بلخی گفت: مسئله فراهم آوری کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستانی را با سازمان جهانی بهداشت و سایر نهادهای مربوطه در میان خواهیم گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود