Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@13:46:32 GMT

50 مرکز سلامت در آذربایجان شرقی افتتاح می شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۲۵۶۸

50 مرکز سلامت در آذربایجان شرقی افتتاح می شود

دکتر محمد حسین صومی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام اینکه روزانه حدود 14 هزار مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان انجام می شود، خاطرنشان کرد: سعی کردیم در سال 97 در مقابل هزینه‌ها، خدمات را کم نکنیم که در این رابطه در تبریز شاهد افزایش 10 درصدی هزینه ها در حوزه بستری نسبت به سال 96 بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مطالبات این دانشگاه از بیمه‌ها برابر 750 میلیارد تومان است که در صورت دریافت آن خواهیم توانست بدهی 640 میلیارد تومانی این دانشگاه را تسویه کنیم.
صومی افزود: افزود: در آذر ماه سال 1392 این دانشگاه را با 196 میلیارد تومان کسری بودجه تحویل گرفتیم اما اکنون 110 میلیارد تومان در صورت دریافت مطالبات اضافه داریم.
وی با اشاره به وضعیت دارو در استان گفت: حدود 30 قلم دارو نیز گاهی نایاب و گاهی کمیاب می‌شود، اما وضعیت خوبی نسبت به کل کشور داریم و در حوزه لوازم و تجهیزات پزشکی نیز سعی بر آن است که اجاره ندهیم افراد دچار کمبود شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: براساس نظرسنجی‌های به عمل آمده، بیش از 96 درصد مراجعان به مراکز بهداشتی استان از دریافت خدمات بهداشتی رضایت داشته و همچنین رضایت در حوزه درمان نیز بین 75 الی 80 درصد است.
صومی اضافه کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه پرونده‌های الکترونیکی سلامت در تبریز برداشته شده تلاش می کنیم در سال‌ جاری کل استان را زیر پوشش قرار دهیم تا هزینه‌های بهداشت و درمان کاهش یابد.
وی اظهار داشت: سال گذشته کل قیمت‌ها در کشور افزایش یافت اما در حوزه پزشکی استان غیر از سال ۹۳ ، تعرفه‌ها پا به پای تورم افزایش پیدا نکرد و در سال 97 نیز تعرفه‌ها نسبت به سال 96 صرفا پنج درصد افزایش یافت .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در حال حاضر هزینه‌های جنبی و غیرپزشکی بیماران حداقل ۴۵ درصد افزایش یافته اما با این حال در سال ۹۷ تعرفه‌ها را افزایش ندادیم و با صرفه جویی و تمهیدات، سال را به خوبی پشت سر گذاشتیم.
در راستای اجرای طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید تا کنون بیش از 200 مرکز سلامت در حاشیه شهرها و روستاهای آذربایجان شرقی ایجاد شده است.
6120/3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آذربایجان شرقی بهداشت و درمان بیمارستان دارو رئیس دانشگاه علوم پزشکی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی