Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهمن نقی پور صبح امروز در گفت وگو با خبرنگاران  با بیان این‌که مدتی میانگین آمار پیوند عضو در استان نسبت به کشور کاهش یافته بود، اظهار کرد: بر اساس پیگیری های صورت گرفته ، طی سه ماهه گذشته هشت فرد مرگ مغزی در استان اهدای عضو انجام داده‌اند. تعداد شش پیوند کبد، دو پیوند قلب و ۱۳ پیوند کلیه با این بزرگواران انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن خدمات درمان ناباروری، گفت: با چندین مرکز غیردانشگاهی و دانشگاهی درمان ناباروری در استان هماهنگی‌هایی انجام شده و با عقد قرارداد با بیمه‌های پایه، اکنون روند درمان تحت پوشش بیمه است.

نقی پور با اشاره به مشکلات رادیوتراپی بیماران سرطانی در استان، افزود: در این خصوص فعالیت‌های پژوهشی شناسایی و درمانی و پیشگیری و بهداشتی انجام می‌گیرد. در بحث درمان نیز با کمبود امکانات مواجه هستیم اما در این راستا مرکز جامعه سرطان را در محل نزدیک بیمارستان مردانی آذر با همکاری خیر بزرگوار حاج آقا نوبر در حال ساخت داریم که یک مرکز تحقیقاتی، پژوهشی، تشخیصی و درمانی سرطان مجهز نمونه در کشور خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به صعود ۸۰ پله‌ای رتبه بین المللی دانشگاه، گفت: رتبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ۶۱۷ به ۵۳۶ رسیده است. در مرحله نخست المپیاد پزشکی دانشجویی کشور نیز دانشگاه رتبه دوم را کسب کرده و دانشکده داروسازی رتبه اول دانشکده‌های داروسازی خاورمیانه را دارد.

وی گفت: دانشکده داروسازی، رتبه ۵۶ دانشکده‌های داروسازی دنیا را دریافت کرده و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان قطب دارویی کشور از سوی وزارت خانه اعلام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در حال تلاش هستیم تا داروهایی که با کمبود آن در کشور مواجه هستیم با همت مراکز رشد و معاونت تحقیقات، تولید داروها را در داخل دانشگاه استارت بزنیم و به خودکفایی کشور کمک کنیم.

وی با اشاره به رتبه سوم دانشگاه در جشنواره فرهنگی مفدا، افزود: سه تفاهم نامه علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی با دانشگاه‌های چک و آتاترک و قفقاز ترکیه منعقد شده و کارگاه یک هفته‌ای را برای نخستین بار در سطح جهان با حضور کارشناسان سازمان بهداشت جهانی به منظور تشریح راه‌های برونرفت از همه گیری‌ها در تبریز برگزار شده است؛ هم‌چنین دانشگاه در جشنواره ملی سیمرغ نیز رتبه نخست حوزه علمی فرهنگی را دریافت کرده است.

نقی پور با تاکید بر این‌که دانشگاه در راستای کاهش هزینه‌های غیرضروری و افزایش بهره وری گام‌های موثری برداشته شده است، افزود: در بحث آبرسانی برای سیستم دانشگاه، لوله کشی آب انجام گرفته که از این طریق ماهانه ۲۰۰ میلیون تومان کاهش هزینه را منجر شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این‌که خدمت رسانی به مناطق محروم را اولویت خود قرار دادیم، اظهار کرد: اتمام پروژه‌های ناتمام را سرعت بخشیدیم. یک مرکز جامع سلامت هشترود و مرکز جامع سلامت بستان آباد را افتتاح کردیم و تعدادی از مراکز جامعه سلامت و بهداشت دیگر در سطح استان را به اتمام رساندیم. بخش سی تی اسکن ملکان و شبستر نیز راه اندازی شده است.

وی با بیان این‌که یکی از وظایف ما کمک به برقراری عدالت اجتماعی در حوزه سلامت است، ادامه داد: با این اقدام، مردم مناطق محروم و شهرستان‌ها نیازی به مراجعه به مرکز استان نداشته و خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق خود را در محل زندگی دریافت کنند.

نقی پور با تاکید بر لزوم افزایش توجه دانشگاه، جامعه، مسئولان و مردم شریف استان به موضوع بهداشت، اظهار کرد: هزینه در این بخش یک سرمایه گذاری برای سلامت است.

رئیس دانشگاه علوم  پزشکی تبریز  با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت فردی و ...، گفت: مردم باید اهمیت بیماری‌های فشارخون، قلبی و دیابت را بیشتر دریابند.

وی از تخصیص اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای پروژه‌های عمرانی دانشگاه در سفر ریاست جمهوری خبر داد و گفت: مجوز فروش املاک بلااستفاده دانشگاه به شرط استفاده در پروژه‌های عمرانی را نیز دریافت کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص مشکلات نیروهای طرحی دانشگاه نیز گفت: دانشگاه‌ها بر طبق بخشنامه ها و آیین نامه های ارسالی از وزارت عمل می کنند و مشکل این عزیزان نیز باید از طریق همین بخشنامه های ارسالی از وزارت  بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدورمجوزجذب نیرو حل شود و بدون شک دانشگاه نیز پیگیرمشکلات این عزیزان است.

وی در خصوص گردشگری سلامت نیز افزود: یکسری کارهای اساسی و پایه‌ای در این خصوص شروع شده است. سال‌های قبل تعداد بیماران و گردشگران سلامت خارج از کشور بالا بود اما برخورد و رفتار غیراستاندارد و ناصحیح باعث کم شدن این بیماران شد.  ولی در حال برنامه ریزی هستیم تا در کشورهای دیگر مراکزی با حضور پزشکان احداث شود و بیماران به صورت مستقیم در هماهنگی با این مراکز وارد کشور شده و پس از درمان به کشور خود بازگردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تبریز گردشگری سلامت فشارخون دیابت دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه علوم نقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مُلک و مِلک مولود مانای معلم است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه قم عنوان کرد: امروز تمام جماعت شرافت دربرابر جماعت شرارت قرارگرفته است و در سراسر جهان دانشجویان به دلیل نفس بیدار و پاک خود در برابر نسل کشی‌ها اعلام موضع می‌کنند.

وی ادامه داد: در دنیای دوگانه کشور‌های غربی که دم از حقوق بشر می‌زنند نمی‌توانند اعتراض دانشگاه‌ها را برتابند درحالی‌که در ایران قانونی وجود دارد که اجازه ورود نظامیان را به داخل دانشگاه ممنوع کرده‌است، بنابراین در جمهوری اسلامی ایران جامعه دانشگاهی همواره از حرمت ویژه‌ای برخوردار است.

مسئولیت یک نعمت است

زلفی‌گل افزود: اگر به مسئولیت با نگاه آبادانی بنگرید مسئولیت یک نعمت است و فرد می‌تواند با استفاده از پول یک مرکز خیر شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شاد کردن انسان‌ها نیز می‌تواند کار خیر باشد به‌گونه‌ای که وقتی مسئولیتی دست شخصی باشد و بتواند توسط آن دانشکده، خوابگاه، ورزشگاه و سایر موارد را تأسیس نماید باعث خرسندی تعدادی از افراد می‌شود.

وی اضافه کرد: اساتید و معلمان نیز با سخاوت در علم و دانش خود از بزرگ‌ترین خیر‌ها محسوب شوند، چرا که صادقانه علم و دانایی خود را به فرزندان این کشور انتقال می‌دهند.

علم و دانش می‌تواند مزیت‌های جدید ایجاد کند

زلفی‌گل ادامه داد: بین مُلک و مِلک ازنظر نوشتار تفاوت وجود دارد اگر مُلک را قدرت و مسئولیت بدانیم و مِلک را دارایی و امکانات، مُلک و مِلک مولود مانای معلم است، یعنی این معلمان و استادان هستند که به یک انسان قدرت رسیدن به مُلک و مِلک را می‌دهند هرچه دانشجو مستعدتر، کوشاتر و فعال‌تر باشد، می‌تواند میزان مُلک و مِلک خود را افزایش دهد و از دانایی خود استفاده کند هرچقدر میزان دانایی بیشتر باشد مُلک و مِلک مانایی بیشتری دارد بنابراین جوامعی که استادان را قدر می‌دانند مسیر پیشرفت را سریع‌تر طی می‌کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: حاکمیتی که عاقل باشد قدر متفکران را می‌داند و این‌گونه است که اجازه ورود نظامیان را در دانشگاه‌ها نمی‌دهد یعنی عالمان و اساتید قدرت نقد و آزاداندیشی را دارند و نباید به حریم آنها بی‌احترامی کرد این در حالی است که ما در دنیا خلاف این ادعا را از سوی کشور‌های مدعی حقوق بشر شاهد هستیم.

وی افزود: شخصیت علمی هر دانشگاه در کشور باید متوازن باشد یعنی در پازل علمی هر دانشگاه باید بحث‌های فرهنگی، سیاسی، پژوهشی، فناوری، هنری و ورزشی همگی به‌طور یکسان دیده شود و نباید شخصیت علمی یک شخصیت کاریکاتوری باشد، این امر تنها از طریق وضع قوانین و مقررات انجام می‌شود.

زلفی‌گل گفت: در دانشگاه برون‌داد‌های علمی مختلف و متنوعی است که همگی ارزشمند هستند برخی از این برون‌داد شامل تولید محصول، اختراع، طراحی یک معماری خاص، تألیف کتب، نگارش مقاله و مواردی از این دست است که همگی در یک سطح ارزشمند می‌باشد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری اضافه کرد: باید در دانشگاه‌ها درس‌نامه‌های مرجع جمعی تألیف شود که در آیین‌نامه ارتقا نیز برای این امر جایگاه ویژه‌ای دیده شده‌است پس باید بحث برون داد‌ها جامع‌تر دیده شود.

وی در پایان تصریح کرد: هفتاد و پنج اقدام در وزارت علوم تحقیقات و فناوری در این دوره انجام‌شده که اکثر اقدامات برای اولین‌بار رخ داده است از جمله این اقدامات می‌توان به تأسیس صندوق علوم تحقیقات و فناوری، تأسیس سامانه نان (نظام ایده‌ها و نیازها) و تأسیس سامانه جان (جریان اقتصادی نوین) اشاره کرد.

گفتنی است؛ در این مراسم با حضور وزیر علوم از ۵۷ استاد دانشگاه قم که ۱۰ نفر از آنان، جزو اساتید سرآمد علمی و آموزشی دانشگاه بودند تجلیل شد.




انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب